Banner

Voorlopig geen wedstrijden meer

15-08-2013

 

Doordat ik bezig ben met de bouw van een eigen woonhuis heb ik op dit moment te weinig tijd om voldoende te trainen voor een goed niveau in de wedstrijden te kunnen halen. Daarom heb ik besloten om voorlopig even te stoppen met wedstrijden te rijden en wellicht dit volgend jaar weer op te pakken zodra het huis helemaal af is. Ik heb ook besloten om te stoppen bij het Univega team. Voor mij heeft het geen zin om bij een team te zitten waarbij ik onder mijn niveau presteer en dit de komende tijd ook niet waar zal kunnen maken, vandaar deze keuze. Ik wil Univega bedanken voor de korte leuke periode!

 

Lees meer...

 

Univega 24 uurs race, Marathon Willingen en Streetrace Baarlo

15-08-2013

 

Het is alweer even geleden dat ik een update op mijn website geplaatst heb. In de tussentijd heb ik nog een drietal mountainbike wedstrijden gereden. Het het kort:

 

Lees meer...

 

50e in Ronde van Brabant

06-05-2013

 

De Ronde van Brabant, een mooie klassieker voor amateurs waar renners uit heel Nederland op af komen. Ik had me niet ingeschreven en de wedstrijd zat al vol met 200 inschrijvingen, dus op zondagmorgen op goed geluk naar Liessel gereden om te kijken of ik toch nog mocht starten. En ja hoor, er waren al een aantal afmeldingen dus ik kreeg een startnummer.

Lees meer...

 

4e in Vlierden

02-05-2013

 

In Vlierden heb ik mijn eerste wegwedstrijd van het seizoen gereden. Dit ging erg lekker wat ik niet verwacht had. Normaal heb ik wat moeite met de eerste wegwedstrijd. Maar door de verschillende baantrainingen in Baarlo merkte ik dat het met de snelheid goed zat.

Lees meer...

 

DNF in Nieuwkuijk

08-04-2013

 

De eerste topcompetitie wedstrijd was niet zo'n succes! Het begon wel erg goed, vanuit een goede startpositie kon ik vrij snel naar voren schuiven naar een 8e plek. In de eerste ronde nog wat opgeschoven tot plek 4. Na een half uur koers voelde ik mij goed en wilde de achtervolging gaan inzetten op de 3e plek.

Lees meer...

 

Pagina 1 van 13

Sponsors

Banner
Banner
Banner

Univega Team Sponsors

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner