Banner

Blerick: 5e overwinning in de fietssportief cup!

23-12-2012

Er is heel veel regen gevallen de laatste dagen waardoor ik Meijel-taferelen had verwacht in Blerick. Maar het viel reuze mee! Er zaten modderige stukken in, maar grotendeels was het parcours goed te berijden.

Lees meer...

 

Winst in Nederweert-Eind

16-12-2012

Ook in Nederweert was het parcours nieuw voor mij. Niet mijn favoriete ronde. Vlak en niet heel selectief. Toch was het zwaar omdat de ondergrond nergens lekker liep. Ondanks de regenval bijna nergens modderig en kwamen we er dit weekend een stuk schoner vanaf als vorig weekend!

Lees meer...

 

Slijtageslag in Meijel! 2e plaats.

09-12-2012

Gisteren in Windraak was het parcours goed te berijden op de sneeuw. Maar vandaag in Meijel was het een grote modderpoel door de smeltende sneeuw en de regen. Het liep nergens en als je de benen stil hielt stond je 1 meter verder stil.

Lees meer...

 

LIMBURGS KAMPIOEN in Windraak!

08-12-2012

In Windraak had ik nog nooit gereden, het parcours was nieuw voor mij. Na een rondje inrijden viel het me niet tegen! Aardig wat klim en stuurwerk, zeker door de sneeuw was het op plaatsen glad. Tevens was deze wedstrijd vernoemd tot het Limburgs Kampioenschap.

Lees meer...

 

3e in Beesel

08-12-2012

In Beesel had de organisatie, MTB Baarlo, weer een geweldig parcours uitgezet. Erg pittig en afwisselend met 3 keer de beklimming van de walsberg.

Lees meer...

 

Pagina 3 van 13

Sponsors

Banner
Banner
Banner

Univega Team Sponsors

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner