Banner

2e in Beegden op een snelle ronde

26-11-2012

Voor de eerste keer stond ik in Beegden aan de start. Een hele snelle ronde. Het lag er kurkdroog bij. Grotendeels vlak met 2 x een beklimming van een zandberg erin. Niet echt mijn favoriete type parcours.

Lees meer...

 

Overwinning in Brunssum!

18-11-2012

Vorige week een slechte dag, deze week een hele goede dag! Ik had nog nooit op het nieuwe parcours van Brunssum gereden, maar na een rondje verkennen was ik erg enthousiast. Een leuke pittige ronde, met een mooie klim erin, beetje stuurwerk en door de modder ook nog technisch! Naast dat ik me fysiek goed voelde voor de start, was dit goed voor de motivatie.

Lees meer...

 

Zware wedstrijd in Schweiberg! 6e

11-11-2012

Schweiberg is een hele mooie, maar ook hele zware ronde! Er moet flink geklommen worden. Met inrijden merkte ik al dat mijn benen niet super waren. Maar dat zegt niet altijd iets dus vol goede moed van start gegaan!

Lees meer...

 

3e in Weert op een nieuwe Univega 29"

04-11-2012

Vanaf volgend jaar ga ik rijden voor het Univega Pro Cycling team! Ik heb alvast een 29" mountainbike in bruikleen gekregen voor deze winter waar ik in Weert op gestart ben.

 

 univega

Lees meer...

 

Overwinning in Liessel!

 

In Liessel werd de 3e wedstrijd van de fietssportief.nl cup verreden. Het was fris, maar een lekker zonnetje zorgde ervoor dat het absoluut niet koud was! Het parcours is rondom de motorcrossbaan in Liessel. Vlak, beetje draaien en keren. Typisch noord limburgs parcours. Erg snel.

Lees meer...

 

Pagina 4 van 13

Sponsors

Banner
Banner
Banner

Univega Team Sponsors

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner