Banner

2e in Horst

22-10-2012

In Horst is onder mooie omstandigheden de 2e wedstrijd van de fietsportief.nl cup gereden! Bij de amateurs was de animo groot en stond er een keurig deelnemersveld. In het begin onstond er een grote kopgroep van 13 man. Het waren Yannick Smedts en Lucien Vollenberg die het tempo bepaalden.

Lees meer...

 

Overwinning Nacht van Baarlo!

13-10-2012

Vorige week ging het super in Baarlo, dus ik had veel zin in de Nacht van Baarlo, oftewel de hamburgercross. Een gezellige wedstrijd georganiseerd op sportpark de Berckt door Olympia en MTB Baarlo! Tussen het hamburgers bakken/eten wordt er gefietst door veldrijders en mountainbikers.

Lees meer...

 

2e plaats in Baarlo!

07-10-2012

Vandaag met weinig ambities gestart in Baarlo, openingswedstrijd van de Fietssportief.nl cup. De laatste maanden heb ik weinig mountainbike wedstrijden meer gereden, dus wist niet goed wat ik kon verwachten. Wel gewoon lekker doorgetraind, dus ik wist dat de conditie niet slecht was!

Lees meer...

 

Overwinning Hora Run-Bike-Run

03-09-2012

Net zoals vorig jaar stond ik samen met Jeroen Pollen aan de start bij de Hora Run-Bike-Run in de Boekend. 5km hardlopen, 22km wielrennen, en 2,5km hardlopen. Jeroen begon met hardlopen en liet al snel zien dat hij hersteld is van z'n blessure en weer in vorm begint te komen.

Lees meer...

 

6e in Ronde van Panningen

03-09-2012

Vorig jaar hongen er donkere wolken boven het parcours van Panningen maar kwam er geen druppel uit. Dit jaar was het wegdek al drijfnat van de regen. Door het slechte weer was het deelnemersaantal helaas ook beperkt. Met de start zat ik meteen goed van voren want met nat wegdek ontstaan er al snel valpartijen.

Lees meer...

 

Pagina 5 van 13

Sponsors

Banner
Banner
Banner

Univega Team Sponsors

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner