Banner

Podiumplaats streetrace Melderslo

19-08-2012

Onder zeer warme omstandigheden werd in Melderslo voor de 7e keer de streetrace gereden. Dit was misschien ook wel de reden dat het deelnemersaantal niet heel groot was, maar er stonden wel een aantal toppers aan het vertrek waaronder veldrijder Gerben de Knegt.

Lees meer...

 

4e op NK in Steenwijk!

22-07-2012

De belangrijkste wedstrijd van het jaar zit er weer op! Het Nederlands Kampioenschap mountainbike in Steenwijk. Ik had hier veel zin in en de laatste weken wel een beetje naar uitgekeken. De vorm is groeiende en de resultaten waren de laatste tijd in stijgende lijn. Mijn beste resultaat dit seizoen bij de masters was een 6e plek in Landgraaf. Mijn doel op het NK was top 5. Hoger was niet reeƫl, zeker niet gezien de vorm van Christiaan Last op dit moment. Hij heeft bijna alles gewonnen dit seizoen.

Lees meer...

 

10e in Groesbeek en 9e in eindklassement topcompetitie

10-07-2012

In Groesbeek werd de laatste wedstrijd van de topcompetitie gereden. Het regende daar pijpenstelen! Het parcours was een groot modderbad. Gelukkig was het niet koud. Gezien mijn resultaten in een stijgende lijn zijn, en ik normaal gesproken in de regen wel goed rij, had ik er veel zin in en was mijn doel een top 5 plaats.

Lees meer...

 

Boekel

06-07-2012

Op woensdagavond maar weer eens een wedstrijdje gereden in Boekel. Het was lekker warm weer en dat heb ik graag. De ronde was een vrij standaard WVAN rondje. Buitenaf een vierkantje op smalle weggetjes.

Lees meer...

 

150 minuten koers in Oosterbeek

01-07-2012

Dit weekend had ik eigenlijk geen wedstrijd gepland, maar omdat ik vorige week in Beegden niet gestart ben vanwege het slechte weer, heb ik vandaag toch in Oosterbeek een wedstrijd gereden van 150 minuten.

Lees meer...

 

Pagina 6 van 13

Sponsors

Banner
Banner
Banner

Univega Team Sponsors

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner