Banner

Streetrace Baarlo weer een succes! 5e plaats

20-06-2012

Alweer de 7e editie van de streetrace in Baarlo, met alleen maar stijgende deelnemersaantallen. De organisatie, TWC Olympia met hoofdsponsor Hoffz interieur, tevens mijn kledingsponsor, had er weer iets moois van gemaakt. Dit keer zelfs een gedeelte van het parcours door het bos 't kempke.

Lees meer...

 

Topcompetitie Landgraaf, 6e!

17-06-2012

Ik had veel zin in de wedstrijd in Landgraaf. Vroeger vond ik dit altijd een prachtig rondje toen het nog onderdeel was van de limburgse wintercompetitie, en ik had er lang niet meer gereden. Het parcours liep langs de steile skihelling bij snowworld tot aan de top, daarna een leuke afdaling en daarna moest er opnieuw veel geklommen worden. Een uitdagend en vooral zwaar parcours.

landgraaf2012_1

Lees meer...

 

Milheeze

17-06-2012

Afgelopen woensdag weer een wedstrijdje op de weg gereden. Aangezien Nederland moest voetballen had ik niet veel deelnemers verwacht, maar het waren er toch best aardig wat! Blijkbaar houden wielrenners niet zo van voetbal.

Lees meer...

 

Belgacom GP in Antwerpen. 7e plaats!

03-06-2012

In Antwerpen had ik nog nooit gereden. Ik was benieuwd naar het parcours! In Antwerpen verwacht je namelijk niet een heel spectaculair MTB parcours. Maar het viel reuze mee!

Lees meer...

 

WVAN Wedstrijd in Liessel

03-06-2012

Normaal fiets ik regelmatig een wedstrijd van de WVAN op woensdagavond. Echter is het steeds slecht weer geweest op woensdag waardoor dit pas mijn 2e wedstrijd uit deze reeks is. Met een lekker zomers weertje had ik wel zin in een wegkoersje. 

Lees meer...

 

Pagina 7 van 13

Sponsors

Banner
Banner
Banner

Univega Team Sponsors

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner