Banner

11e in Stoumont

28-04-2012

Op mijn verjaardag 28 april ben ik afgereisd naar Stoumont in de ardennen voor de eerste wedstrijd van de Belgacom Grand Prix. Ik heb hier nooit eerder gereden, en het schijnt een geweldig parcours te zijn dus ik was erg benieuwd. Na een verkenningsronde bleek hier niets over gelogen te zijn!

Lees meer...

 

Omloop der Peel

15-04-2012

Afgelopen weekend gestart in de omloop der peel. Dit is een wegwedstrijd over 2 etappe's in lijn. Start/finish in Someren. Ik heb deze wedstrijd in het verleden vaker als training gereden om meer inhoud en snelheid te creeëren. Op zaterdag stonden maar liefst 189 renners klaar voor 127km koers.

Lees meer...

 

Nieuwkuijk op 2e paasdag

09-04-2012

In Nieuwkuijk is op 2e paasdag traditioneel de "paasbike". Het is alweer 2 jaar geleden dat ik hier voor het laatst geweest ben. Nu onderdeel van de Dynasys topcompetitie. Het is een vlakke ronde met weinig hoogteverschil maar wel veel draaien/keren en wat korte klimmetjes. Een heuse rock garden en een drop off waren het meest spectaculair.

Lees meer...

 

Eerste topcompetitie wedstrijd in Norg

01-04-2012

Vandaag ben ik afgereisd naar het noorden van het land voor de eerste topcompetitie wedstrijd van het seizoen. Uiteraard weer in de categorie Masters 30+. Omdat ik nog geen enkele wedstrijd gereden heb dit jaar moest ik achteraan starten.

Lees meer...

 

Geen Venloop dit jaar

25-03-2012

Helaas kan ik dit jaar niet deelnemen aan de Venloop. Enkele weken geleden ben ik wederom geblesseerd geraakt na het deelnemen aan de voorjaarsloop in Venlo. De wedstrijd zelf ging prima en ik heb de 7,5km in 30:05 gelopen. Enkele dagen daarna kreeg ik wederom knieklachten. Daarom heb ik besloten om niet deel te nemen aan de Venloop.

Lees meer...

 

Pagina 9 van 13

Sponsors

Banner
Banner
Banner

Univega Team Sponsors

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner