Banner

Nieuwe kledingsponsor: Hoffz interieur

10-03-2012

Komend seizoen zal ik rijden ik kleding van Hoffz interieur.

Hoffz Interieur is opgezet door Carola v.d. Weide en haar partner Jules Kessels. Hoffz Interieur is bij Carola ontstaan vanuit een gemis aan mooie objecten om te gebruiken bij het inrichten van huizen. Onderscheiden is zo belangrijk!

Lees meer...

 

Openingswedstrijd wintercompetitie in Baarlo: 9e plaats

02-10-2011

Een ronduit slechte dag zorgde ervoor dat ik in Baarlo onder de maat gepresteerd heb. Vooraf had ik een podiumplaats verwacht maar hiervoor ben ik nooit in de race geweest. Met de start merkte ik al dat de echte felheid er niet was.

Lees meer...

 

Overwinning open-klasse Reuver

17-09-2011

In Reuver werd, naast de landelijke jeugdcompetitie, ook een open-klasse wedstrijd georganiseerd voor amateurs. Op het leuke afwisselende parcours rond de walsberg stonden we met 25, voornamelijk Baarlonaren, aan de start voor 45 minuten koers.

Lees meer...

 

Overwinning run-bike-run Boekend bij de Duo's

05-09-2011

Het gaat de laatste periode weer goed met mijn blessure dus heb weer eens deelgenomen aan een wedstrijd. Afgelopen zondag heb ik samen met hardloper Jeroen Pollen als Duo mee gedaan aan de Hora run-bike-run in de Boekend. Er stond 5km lopen, 22km fietsen en vervolgens 2,5km lopen op het programma. Er stonden meer als 40 duo's aan de start, waaronder ook het sterk koppel John Philipsen / Leon van Ravenstein die wij als sterkste concurrenten zagen.

Lees meer...

 

11e in streetrace Baarlo

18-06-2011

De streetrace in Baaro dit jaar had weer vele deelnemers aan de start. Wielerclub Olympia had er weer een prachtig evenement neergezet. Voorafgaand aan de licentiehouders reden verschillende jeugd categoriƫn en recreanten met vele Baarlonaren. Bij de licentiehouders stonden enkele toppers aan het vertrek, en natuurlijk ook alle Baarlose wedstrijdrijders.

 

Lees meer...

 

Pagina 10 van 13

Sponsors

Banner
Banner
Banner

Univega Team Sponsors

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner