Banner

De kop is eraf

11-03-2013

 

De eerste nationale MTB wedstrijd van het seizoen zit er weer op! Het was alweer 2 jaar geleden dat ik in Berlicum was geweest. Het was een nieuwe locatie en dus een nieuw parcours. 

Lees meer...

 

Presentatie Univega Pro Cycling Team

07-03-2013

 

Op 2 maart vond in Rieste de presentatie van het Univega Pro Cycling team plaats. Hier werden de nieuwe bikes en kleding voor seizoen 2013 gepresenteerd. Alle 17 bikers waren aanwezig. In totaal 4 Nederlands, 1 Belg en 12 Duitsers waarvan 2 dames en uiteraard teammanager Herman Schoens

presentatie1

Lees meer...

 

Professionele fietsmeting door Cycle Plus Performance

17-02-2013

 

Zowel voor de mountainbike als voor de racefiets heb ik een professionele dynamische fietsmeting laten uitvoeren door Cycle+Performance.

Cycle+Performance is de specialist op het gebied van dynamische fietspositiemeting, coaching en diagnose van klachten en blessures. Voor elke wielrenner, van elk niveau. Bij de fietspositiemeting wordt gebruik gemaakt van het geavanceerde Retül fietspositiemeting systeem. Betere prestaties, minder blessures en verbeterd comfort.

Lees meer...

 

3e in Reuver en eindwinst in Fietssportief Cup!

20-01-2013

Door de sneeuw en ijzel lag het parcours in Reuver er erg glad bij! Ik had er zin in want normaal gesproken liggen deze omstandigheden mij wel.

Lees meer...

 

Eerste overwinning in nieuwe Univega kleding

05-01-2013

De regen houdt maar aan, dus in Landgraaf was het te verwachten: Modder. Het parcours was wel goed te berijden. Vlakbij de skiberg van snowworld was een leuke ronde uitgezet (helaas zat de berg zelf er niet in). Een korte ronde, veel singletrack, korte klimmetjes en overal modder!

Lees meer...

 

Pagina 2 van 13

Sponsors

Banner
Banner
Banner

Univega Team Sponsors

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner