Banner

Niet gefinisht in Malmedy

06-06-2011

Afgelopen weekend naar Malmedy afgereisd om daar deel te nemen aan de Grand Prix d'Europe Malm├ędy. Om 16.00 uur moesten de masters starten voor 1 startloop en 4 volledige ronden. De startloop kende ik van de marathon van Malmedy en is erg zwaar, een lange steile asfaltklim die overgaat in een grindweg.

Lees meer...

 

Ronde van Panningen: 8e!

29-05-2011

De ronde van Panningen ging buiten verwachting erg goed! Dit was een serieuze test voor mijn knie aangezien het bijna 2 uur koers was met veel aanzetten.

Lees meer...

 

18e in Holten

22-05-2011

Met mijn knie gaat het weer stukken beter dus ik ben gestart in Holten. Een leuke mooie zware ronde, geheel door het bos, waar flink geklommen moest worden. Door de regenval was het een beetje modderig geworden en liep het nergens echt lekker.

Lees meer...

 

Ook niet van start gegaan in Havelte

08-05-2011

Helaas gaat het nog steeds niet goed met mijn knie en ben ik niet van start kunnen gaan in Havelte. De sportarts heeft geconstateerd dat ik geïrriteerd kraakbeen heb onder mijn knieschijf. Waarschijnlijk veroorzaakt door overbelasting i.c.m. verkeerde houding (huur race-fiets op Mallorca).

Lees meer...

 

Niet gestart in Nieuwkuijk

25-04-2011

Helaas ben ik vanwege een knie blessure niet van start kunnen gaan in Nieuwkuijk. Ook Houffalize komend weekend zit er niet in. Hopelijk biedt een bezoek aan de sportarts deze week uitsluitsel over hoe lang dit nog gaat duren.

Groeten Sjef

 

Pagina 11 van 13

Sponsors

Banner
Banner
Banner

Univega Team Sponsors

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner