Slijtageslag in Meijel! 2e plaats.

09-12-2012

Gisteren in Windraak was het parcours goed te berijden op de sneeuw. Maar vandaag in Meijel was het een grote modderpoel door de smeltende sneeuw en de regen. Het liep nergens en als je de benen stil hielt stond je 1 meter verder stil.

 

De start verliep niet zo geweldig voor mij. In de eerste bocht ging Jarno Messing onderuit en ik kon hem niet meer ontwijken waardoor ik van de fiets moest en op een 10e plaats pas weer verder kon. Gijs Dohmen zag dit en hij ging er meteen alleen vandoor. Het duurde even voordat ik weer vooraan in de koers zat maar toen had Gijs al een gat van 25 seconden. De hele wedstrijd heb ik gevochten om dit gat kleiner te maken maar minder dan 20 seconden werd het niet. Achter mij kwam Dave Vermazeren sterk opzetten op een 3e plaats.

meijel_2

Gijs won sterk de wedstrijd en heeft wat rechtgezet van gisteren. Voor mij zat er niet veel meer in als een 2e plaats, wellicht had er anders uitgezien zonder het incident bij de start, maar dit hoort er ook bij.

Het was een zwaar weekend met twee heftige koersen die veel krachten hebben gekost. Nu goed herstellen en zorgen dat we volgende week in Nederweert-Eind weer fit zijn!

Groeten Sjef

 

Sponsors

Banner
Banner
Banner

Univega Team Sponsors

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner