Blerick: 5e overwinning in de fietssportief cup!

23-12-2012

Er is heel veel regen gevallen de laatste dagen waardoor ik Meijel-taferelen had verwacht in Blerick. Maar het viel reuze mee! Er zaten modderige stukken in, maar grotendeels was het parcours goed te berijden.

Het was een leuke ronde met veel afwisseling, korte klimmetjes en door de natte ondergrond ook nog eens technisch. Ik voelde mij goed vandaag en kwam na de eerste modderstrook al vrij snel alleen te zitten. Gijs Dohmen zorgde in eerste instantie voor de meeste tegenstand en volgde op 15 seconden. In de 2e en 3e ronde kon ik mijn voorsprong verder uitbouwen. Ik was op mijn gemak op dit parcours en technisch gezien liep het erg lekker. Ik maakte weinig foutjes en dat is vaak een teken dat je in goede doen bent. Zo won ik mijn 5e wedstrijd in de FietsSportief cup met ruim een minuut voorsprong. Gijs Dohmen is teruggevallen naar een 3e plek en Lex van Enckevort werd 2e!

blerick1

blerick2

Door dit resultaat heb ik de koppositie in het klassement versterkt. Er zijn nu nog twee wedstrijden, Landgraaf en Reuver. Zonder pech ziet het er goed uit voor mij.

Volgende week is geen wedstrijd, de week daarna op 5 januari is Landgraaf.

Groeten Sjef


 

 

Sponsors

Banner
Banner
Banner

Univega Team Sponsors

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner