Eerste overwinning in nieuwe Univega kleding

05-01-2013

De regen houdt maar aan, dus in Landgraaf was het te verwachten: Modder. Het parcours was wel goed te berijden. Vlakbij de skiberg van snowworld was een leuke ronde uitgezet (helaas zat de berg zelf er niet in). Een korte ronde, veel singletrack, korte klimmetjes en overal modder!

Het wedstrijd verloop was saai. Ik had kopstart en heb daarna niemand meer gezien (behalve gedubbelden). Deze ronde was technisch door de modder en het sturen ging lekker. Ik maakte weinig fouten en kon goed met de modderstroken overweg. Solo reed ik naar de overwinning met 50 seconden voorsprong. Achter mij reed Gijs Dohmen op een 2e plek. Daarachter Noud Nijssen op een 3e plek die z'n eerste podiumplaats behaalde dit seizoen. Noud staat nu gelijk met Dave Vermazeren op een 3e plaats in het klassement, en dit zal nog spannend worden in Reuver.

landgraaf2

landgraaf1

Mijn klassement is nu binnen! Ik sta zoveel punten voor dat Gijs mij niet meer in kan halen. De finale wedstrijd is over 2 weken in Reuver op 20 januari. Na 2002 is dit de 2e keer dat ik het klassement win in de wintercompetitie bij de amateurs en ben hier erg blij mee. Tevens was dit de eerste overwinning voor mijn nieuw team in 2013: Univega Pro Cycling Team. Kledingsponsor Hoffz Interieur blijft voor de wegwedstrijden die ik zal gaan rijden.

Tot over 2 weken in Reuver.

Groeten Sjef


 


 

 

Sponsors

Banner
Banner
Banner

Univega Team Sponsors

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner