4e in Vlierden

02-05-2013

 

In Vlierden heb ik mijn eerste wegwedstrijd van het seizoen gereden. Dit ging erg lekker wat ik niet verwacht had. Normaal heb ik wat moeite met de eerste wegwedstrijd. Maar door de verschillende baantrainingen in Baarlo merkte ik dat het met de snelheid goed zat.

 

Al snel sprongen er 2 man weg die een halve minuut voorsprong kregen. Later sprongen er nog eens 5 man weg. Ik zag het gevaar en sprong samen met Ferry Castelijns mee en we kregen nipt het gat dicht! De twee koplopers werden bijgehaald en zo onstond er een kopgroep van 9 man. De samenwerking was super, waardoor de snelheid continu hoog bleef. We hadden meer dan 2 minuten voorsprong op het peloton, en we dubbelden zelfs bijna het peloton van de masters. Maar deze hebben we maar voor ons laten rijden tot ze klaar waren. In de sprint werd ik 4e. Hiermee ben ik erg tevreden! Het is een goed teken dat ik hier goed mee over kan, en de conditie is dus prima.

Als er nog plek is start ik zondag in de ronde van brabant in Liessel. Volgende week woensdagavond 8 mei is de WVAN wegwedstrijd in Baarlo.

Groeten Sjef

 

 

 


 

 

 

Sponsors

Banner
Banner
Banner

Univega Team Sponsors

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner