Univega 24 uurs race, Marathon Willingen en Streetrace Baarlo

15-08-2013

 

Het is alweer even geleden dat ik een update op mijn website geplaatst heb. In de tussentijd heb ik nog een drietal mountainbike wedstrijden gereden. Het het kort:

 

 

De Univega 24 uurs race.

Deze wedstrijd was in Duitsland, in Rieste, tevens het Duits kampioenschap 24 uur. Er konden verschillende teams deelnemen. Individueel, met 2, 4 of 8 rijders. Wij waren met een mixed team. 3 heren en één dame. De wedstrijd begon op zaterdagmiddag om 14.00 uur tot zondagmiddag om 14.00 uur. In het begin ging het goed, we wisselden snel af en we waren al snel het eerste mixed team. Echter werd het weer steeds slechter en slechter. Steeds meer regen. In de nacht is zelfs de wedstrijd van 03.00 tot 08.00 uur stil gelegd. Helaas hebben we onze eerste plaats niet kunnen handhaven en zijn we als 2e mixed team geïndigd. Toch een hele mooie prestatie en leuk om eens een 24 uurs race mee te maken. Het andere Univega team is Duits kampioen geworden!

 

Marathon Willingen

Ik had gekozen voor de korte afstand, 55km. Een mooie marathon in het Sauerland met helaas te weinig technische passages. Met een 30e plaats algemeen was ik zeer tevreden (totaal 1800 deelnemers).

 

Streetrace Baarlo

Olympia had het weer perfect voor elkaar en had een schitterend parcours uitgezet in Baarlo. Door gebrek aan explosiviteit ging deze wedstrijd bij mij niet geweldig! Ik had erg moeite met de tempo-wisselingen. Met een 15e plaats was dit ook duidelijk onder mijn niveau. De wedstrijd werd voor de 3e keer gewonnen door Elite rijder Liwald Doornbos. Beste Baarlonaar was Noud Nijssen op een keurige 6e plaats.

 

 

 

Sponsors

Banner
Banner
Banner

Univega Team Sponsors

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner